fbpx Fejes Veronika | Mályvavirág Alapítvány

Fejes Veronika

Fejes Veronika

Fejes Veronika

Önkénteseink

Méhnyakrákos voltam. Ma már teljesen jól vagyok, bár igazán nagy betegnek sohasem éreztem magam, mert ennek a betegségnek az elején még nincsenek tünetei. Szerencsére én az elején voltam. Nagyműtéten estem át, azt követően a felépülés kissé hosszadalmas volt ugyan, de ma már minden rendben. Azon szerencsések közé tartozom, akik megismerhették az Alapítványt és a hozzá tartozó közösséget még a betegség kezdetén, így végig kísértek az összes állomásomon, amit eddig megéltem.

Rengeteg ötletet és támogatást kaptam, mellyel fel tudtam készülni a műtétemre és nagyon jól gyógyultam.

Mivel a segítői pályán dolgozom, természetgyógyász vagyok és kineziológus, (www.testudio.hu) számomra nem volt kérdéses, hogy mindennel, amivel csak tudom, saját tapasztalataimmal és tudásommal segítsem mindazokat, akiknek szükségük van a támogatásra, függetlenül attól, hogy ők a gyógyulásuk útján épp hol tartanak.

A betegségem kezdetén megígértem, hogy én jól kijövök ebből és utána megmutatom mindenkinek, hogy hogy kell ezt megcsinálni! Ezt az ígéretemet azóta is tartom.

A segítői munkám nekem egy egyfajta gyógyulást segítő programom is. Mert ahhoz, hogy segíteni, támogatni tudjak másokat magam is jól kell legyek, és gyógyult maradok!

2015 decembere óta vezetem a Debreceni Mályvavirág Pontot. A helyet a vállalkozásom biztosítja, a Természetes Egészség Stúdióban.

Egyre több és egyre jobb ötleteket valósítunk meg, helyi programokon veszünk részt. Munkámhoz kapcsolódnak önkéntes szakemberek, szülésznők, védőnők, orvosok, és maguk az érintettek is.

Remélem, hogy sikerül elérni a célunkat, hogy egyetlen nő se haljon meg méhnyakrákban. Egy se. Mert nem lenne szabad. Ezért a célért teljes szívemmel dolgozom. Mert ma még minden nap elveszítünk egy anyát, társat, testvért, gyermeket. Két csodálatos gyermek anyukája vagyok. Az én anyukám is itt van velünk még szerencsére.

Én itt lehetek a gyermekeimnek, az anyukámnak, a páromnak, a testvéreimnek és a szeretteimnek. Ebben nagyon sokat köszönhetek itt mindenkinek.

Egyszer a lányom mondta: - Anya, te azóta sokkal jobban virulsz, mióta Mályvavirágozol… és olyan jó nekem ilyennek látnom téged!