fbpx Péter Hajnalka | Mályvavirág Alapítvány

Péter Hajnalka

Péter Hajnalka

Péter Hajnalka

Önkénteseink

Ki vagyok én? A kicsi és a nagy fiam anyja, a pasim nője, a szüleim gyereke, a húgom nővére, a munkahelyem alkalmazottja.... És egy méhnyakrákot túlélélő nő.

Életem egy nagyon nehéz időszaka után, nem teljesen váratlanul, egy évi rendes vizsgálatom kimutatta a méhnyakrákot. Kétségbe esve kezdtem bújni a netet, válaszokat, megoldást, sorstársakat keresve. Csak az pörgött a fejemben, hogy rákos vagyok meg fogok halni.

Így találtam rá a Mályvavirág Alapítványra és Icó könyvére. Az előttem álló hosszú útra ami a gyógyulásomhoz vezetett már Mályvavirágok közösségének zárt csoportja támogatásával és segítségével készültem, később részt vehettem a Gyógyulást Segítő Programon is. A gyors felépülésem óta elkötelezetten és hálásán támogatom az Alapítvány munkáját. Célunk, hogy minél több érintetthez eljussunk, tapasztalatokkal segítsük egymást, nőjön a szerepünk a megelőzésben, a tájékoztatásban, hogy minél több Mályvavirág Pont jöhessen létre az országban és azon túl. Hogy egyetlen nő se haljon meg ebben a betegségben.