A méhnyakrákos nők gyógyulásáért és a megelőzésért
Mályvavirág - Együtt a méhnyakrák ellen

Mályvavirág Klub

2015. május 15

A Grund
Nagytemplom utca 30.
Budapest, VIII. kerület

Változás a programban: az időpont marad, a témát viszont őszre halasztjuk. Hozzátok el kedvenc teátokat, kekszetek, és várunk Benneteket egy kötetlen beszélgetésre!

 

***

Ezúttal vendégünk lesz Andrási Éva, aki 2002-ben Magyarországról elsőként végzett Brandon Baysnél akkreditált terapeutaként Angliában. 13 éve vezet egyéni Belső Utazásokat a gyógyulni vágyók számára Budapesten.

A Belső utazás Brandon Bays személyes tapasztalatából született.1992-ben méhében labdányi miómát diagnosztizáltak.Mindössze 6 és fél hét alatt sikerült teljesen meggyógyulnia orvosi beavatkozás és műtét nélkül.

Az általa kifejlesztett módszer új paradigmát teremtett a gyógyításban, és megteremtette igaz lényünk közvetlen felismerésének lehetőségét világszerte.Ma már az egész világon emberek tízezrei használják a Belső utazást régóta fennálló érzelmi és testi problémák megoldására és meggyógyítására hatalmas sikerrel.
Brandon könyve, a Belső utazás futótűzként járta be a világot és mivel a módszer könnyen használható bárki számára, természetgyógyászok,kórházak, egyetemek, általános iskolák, börtönök és egyházak is alkalmazzák a módszert a bennünk lakozó határtalan lehetőségek felszabadítására és hosszantartó gyógyulások elérésére.

Várunk mindenkit szeretettel május 15-én 17:00-től A Grundon!

 

Hírek

Meghívó Fejős Éva novellabemutató estjére

2019.06.10.

A Mályvavirág alapítvány meghívja Önt Fejős Éva: Citrom-vanília, ebben a sorrendben című novellabemutató estjére.

Vigyázz! Kész! Fűzz!

2018.12.14.

A Mályvavirág Alapítvány idén ősszel is országos programot hirdet a XIII. januári Európai Méhnyakrák Megelőzési Hétre (EMMH)

BRCA és petefészekrák a témája Fejős Éva új novellájának

2018.11.14.

A tizenharmadik villamos című novella a Mályvavirágok felkérésére készült. 

Libellus és Napló

Libellus és Napló

Szokták azt is mondani, hogy ez a “remény könyve”

Támogatás

Mályvavirág - Támogassa alapítványunkat a méhnyakrák ellen

Támogasd a munkánkat,
segíts, hogy segíthessünk!