fbpx Késmárki Zsuzsanna | Mályvavirág Alapítvány

Késmárki Zsuzsanna

Késmárki Zsuzsanna

Késmárki Zsuzsanna

Önkénteseink

Jelenleg informatikai területen dolgozom és bár szeretem a munkámat, a jövőben hosszú távú célom egy olyan szakma elsajátítása, amelyben az embereket lelki mélypontjaikból való kilábalásukban segíthetem, mert én hiszek abban, hogy a testi egészséghez a lélek egészsége is elengedhetetlen.

Addig is nagyon hálás vagyok, hogy az Alapítvány keretein belül önkéntesként tevékenykedhetek, és érintettként megoszthatom a tapasztalataimat azokkal, akik vagy most léptek rá a gyógyulás útjára, vagy még csak hallottak a méhnyakrákról, de valójában elképzeléseik sincsenek, hogy milyen veszélyes és sajnos gyakori betegségről van szó, pedig odafigyeléssel ez a nagy számosságú megbetegedés lecsökkenthető lenne.

Icót kétségbeesetten azután kerestem meg, hogy az orvosom elmondta, hogy a műtét után milyen komoly minőségi változások lesznek az életemben, a testem sok mindenben teljesen máshogyan fog működni. Számomra mérhetetlenül sokat segített, hogy akkor egy életvidám, energikus nővel találkoztam, aki végig erőt adott nekem, hogy egyszer majd én is ilyen jól fogom magam érezni…